12 maart 2012 - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Marjolein Heuvel - WaarBenJij.nu 12 maart 2012 - Reisverslag uit Praag, Tsjechische Republiek van Marjolein Heuvel - WaarBenJij.nu

Door: Marjolein van den Heuvel

Blijf op de hoogte en volg Marjolein

12 Maart 2012 | Tsjechische Republiek, Praag

Hoi,

Tijdje geen verslag gemaakt maar ben nu thuis en moet toch rusten, dus ik dacht zal weer eens wat schrijven.

Afgelopen week moest ik naar de dokter omdat er 2 spieren in mijn rug om mijn bot heen zaten geklemd waardoor ik erge pijn had, na een paar dagen met spierverslappers en pijnstillers op bed te hebben gelegen, kon ik me weer wat beter bewegen en ben weer gaan werken. Donderdag en vrijdag heb ik gewerkt maar zaterdag ochtend had ik weer veel pijn, daarom ben ik de zaterdag en zondag op bed blijven liggen en heb gerust, vandaag is het maandag en ben ik bij de dokter geweest.

De dokter heeft een afspraak voor me gemaakt bij de fysiotherapeut en ik ga daar dan ook heen a.s. vrijdagochtend. Morgen ga ik toch maar weer naar het werk, ook al is het niet goed voor mijn schouders en rug, de medicijnen maken me ook erg slaperig, ik kan in principe heel de dag slapen als ik wil. Maargoed, ben hier niet gekomen om te slapen !!! :D.

Toen ik bij de dokter zat, zat er een jongen in de wachtkamer die ik stiekem wel leuk vind, dus wat heb ik gedaan, ik schrijf een briefje in het engels met mijn telefoonnummer of hij een keer met me uit wil en zo ja dat hij me op mijn nummer kan smssen. Toen ik weg ging heb ik het briefje in zijn handen gedrukt en ben benieuwd of hij nog gaat reageren en of hij engels kan of niet. We zullen zien. :D , best grappig. nou dat was het weer voor zover, verder komt donderdag een hele goede vriend van me langs voor het weekend, Patrick (uit Hilversum) heb dr zin in :)

groetjes en tot de volgende keer!